The most wonderful time of the year

Op 5 november verwelkomt Het Boscafé in Oisterwijk de knusse en koudste maanden van het jaar. Ontglip even aan de drukte en geniet van de sprookjesachtige wintersferen in Het Boscafé Winter Wonderland, gelegen in het hart van de Oisterwijkse bossen! In de verwarmde buitentent geniet je van betovering, natuur en gezelligheid . Benieuwd naar de agenda? Neem snel een kijkje naar al onze activiteiten de komende maanden!

Opening 5 november

De viering van het herfst- en winterseizoen bij Het Boscafé kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Het Boscafé wordt geheel omgetoverd tot winter paradijs waar jij de komende maanden sfeervol kunt genieten. Wij vieren dit graag samen met jou. Kom daarom op 5 november langs voor overheerlijke hot choco met slagroom, smeuïge marshmallows, glühwein en geniet van de het feestelijke Boscafé.

Het Boscafé Winter Cinema

Kruip gezellig onder een warme deken met hot chocomel en smul van de verse popcorn! Gedurende de maanden december en januari opent het Boscafé haar eigen Winter Cinema in de warme buitentent, een unieke bioscoop ervaring! Klassieke films zoals The Polar Express of familiefilms zoals Frozen, in de buitenbioscoop beleef je een magische ervaring samen met familie of vrienden!

Het Boscafé Winter BBQ

Doen waar we goed zijn, onze grillmeesters bereiden zelfs in de koudste wintermaanden verrukkelijke BBQ-gerechten voor jou en je gezelschap. Rechtstreeks van de BBQ op je bord.

In Januari organiseert het Boscafé de eerste edities van ‘Het Boscafé Winter BBQ’. In een gezellige en ontspannen sfeer geniet je samen met vrienden of familie van smaakvolle BBQ gerechten en een unieke ervaring. Meld je aan voor een van de Winter BBQ editie op 29 december of 20 januari via onderstaande knop!

Kerst- en nieuwjaarsborrels

Wij geloven in het vieren van de feestdagen met warmte, gezelligheid en knusheid! Van een magische kerstborrel tot een bruisende nieuwjaarsborrel samen met collega’s, vrienden of familie. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes bieden wij de ultieme feestervaring en geniet je gedurende de dag of avond van een unieke omgeving in onze knusse buitentent met verwarmde buitenhaarden, mooie natuur en feestelijke decoratie. Laat ons weten wanneer jij graag een borrel bij ons komt vieren, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!