24 & 30 augustus zijn wij besloten i.v.m. een bruiloft!

Gem. beoordeeld met een 4,4

Officiële trouwlocatie in de bossen van Oisterwijk

Gefeliciteerd met jullie verloving!

De mooiste dag van je leven vier je bij Het Boscafé. Wij zijn, als officiële trouwlocatie in Brabant voor de gemeente Oisterwijk, gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften. Een bruiloft bij ons is mogelijk tijdens alle seizoenen, bij koud of warm weer en regen of zon. Van ceremonie tot receptie met opvolgend een knallende feestavond in de Oisterwijkse bossen. wij ontzorgen je dag van A tot Z zodat je volledig kunt genieten. En met verschillende hotels & B&B’s in de directe omgeving is het mogelijk om te blijven overnachten, want de nachten in Brabant zijn lang! Tijdens jullie dag is Het Boscafé natuurlijk volledig exclusief voor jullie en jullie gasten.

Het Boscafé is een officiële trouwlocatie.

Vera Pijnenburg

Vera Pijnenburg

Weddingplanner

Wij begrijpen dat jouw bruiloft maatwerk is en ondersteunen je hierbij graag. Onze weddingplanner, Vera Pijnenburg, is mede-eigenaar van Het Boscafé en heeft inmiddels al tientallen bruiloften voor onze gasten verzorgd. Zij is jullie aanspreekpunt voorafgaand aan de dag, en verzorgd alles tot in de puntjes op de dag zelf zodat jullie kunnen genieten van de mooiste dag van je leven.

“Het was fantastisch! Al het personeel zeer behulpzaam op de grote dag. Communicatie vooraf zeer goed en fijn ook, denken mee en geven tips!”

A&R

Juli 2022

Klaar voor een onvergetelijke dag?

Onze weddingplanner nodigt jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen wij jullie bruiloft op maat maken. Wij denken graag mee en passen ons graag aan naar jullie wensen.