Kerstmis vier je bij het boscafé! 

Ook dit jaar verzorgen we met kerstmis weer een heerlijke brunch of diner voor uw gasten. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Let op: Kerstavond en 1e kerstdag zijn al volledig volgeboekt. Op 2e kerstdag hebben we nog enkele plekken voor de brunch en nog ruimte tijdens het diner.  

kerstbrunch

Op 1e en 2e kerstdag kunt u bij Het Boscafé genieten van een heerlijk uitgebreide brunch. Het feestelijke buffet zal bestaan uit diverse broodsoorten, zowel koude als warme vis & vlees gerechten, soepen en salades. De exacte invulling van het buffet leest u een stukje verderop. Tevens is het buffet inclusief koffie/thee, jus en melk.

Kinderen kunnen zowel gebruik maken van het brunchbuffet als van het kinderbuffet. Als u de naam, leeftijd en het geslacht van uw kind/kinderen bij ons doorgeeft zal er een kerstcadeautje voor ze klaarliggen!

Prijs:
Volwassenen 32.50 p.p.
Kinderen 3 tot 12 jaar 14.50 p.p. inclusief kerstcadeautje

Enkel op reservering. Tijdsduur van 11:30 tot 16:00. Inloop is tot 13:30 .

 

   Kerstdiner

  Ook dit jaar verzorgen we op zowel kerstavond als 1e en 2e kerstdag een heerlijk 4 of 5-gangen kerstmenu. Voor de kinderen serveren wij een heerlijk 3-gangen menu, zodat ook zij lekker kunnen genieten. Uiteraard met een leuke verrassing! 

  Prijs:
  4-gangen: €47,50 (zonder tussengerecht)
  5- gangen: €53,50
  Kindermenu: €19,50

   

  We heten u van harte welkom vanaf 17:00.

   

   

   Neem nu contact op voor de mogelijkheden