Kinderfeestjes

Voor uw kinderen en hun vriendjes net even wat extra!

Een kinderfeestje organiseren kost veel tijd en kan op de dag zelf hectisch zijn. Desalniettemin doe je natuurlijk graag alles om jouw jarige en zijn of haar vriendjes een onvergetelijke dag te bezorgen. Een kinderfeestje bij Het Boscafé betekend veel plezier voor iedereen, zonder dat u zich druk hoeft te maken. Het Boscafé biedt de kinderen een geweldige dag waar ze zich vermaken in onze grote buitenspeeltuin of uitgebreide speelhoek. Tevens zijn er nog diverse mogelijkheden om de dag van de jarige nog net even iets specialer te maken.

 

Standaard arrangement 10.50 p.p.                

Onbeperkt speelplezier in onze grote buitenspeeltuin of speelhoek

Onbeperkt ranja

Zakje chips tussendoor

Frietjes met snack, knax, vissticks, pannenkoek of poffertjes

Een ijsje na (of snoepzakje mee naar huis +1,00)

Een verrassing mee naar huis voor iedereen!

Piniata slaan 7.50 p.p.

Laat de kinderen met veel gelach losgaan op een piniata! Wij verzorgen een piniata met leuke cadeautjes en veel snoepgoed. Wees niet bang, de piniata kan wel tegen een stootje, dus alle kinderen komen gegarandeerd aan de beurt om een keer te slaan. (vanaf 6 kinderen)

Schminken 57.50 p.u.

Pietpiraat of liever TinkerBell? Onze schminker kan het allemaal! Eén voor één zullen de kinderen geschminkt worden terwijl de rest zich lekker binnen of buiten vermaakt.

Schat zoeken 4.75 p.p.

Wat is nou spannender dan een schatzoeken in onze speeltuin. De kinderen komen een aantal elementen tegen waarbij ze achter het raadsel kunnen komen. Lossen ze dit op, dan wacht er aan het einde een leuke verrassing voor iedereen. (vanaf 6 kinderen)

Knutselen 4.25 p.p.

Vallen de weersomstandigheden een beetje tegen, of gewoon zin in een middagje creatief? Wij verzorgen een grote knutseltafel met diverse knip-, plak-, kleur en knutsel-mogelijkheden. (vanaf 6 kinderen)

Ballonnenclown 150 p.u.

Om het kinderfeestje echt af te maken is er een ballonnenclown in te huren. Naast een middag vol gelach zullen alle kinderen prachtige ballonnenkunstwerkjes mee naar huis  nemen. Van papegaaien tot piratenmutsen, onze ballonnenclown draagt met veel plezier, bij aan uw piratenfeestje!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze gasten vertellen...

Prima geregeld, kinderen hebben 3 uur lang zich vermaakt in de speeltuin terwijl ik en een vriendin genoten van een lekkere lunch. Enthousiaste bediening die het feest compleet maakten!

Mieke van Vught
Organiseerde een kinderfeestje voor Sem (6)