Op zoek naar een feest of borrellocatie in Oisterwijk?

Ben je op zoek naar een feestlocatie in de Oisterwijkse bossen? Het Boscafé bevindt zich op een fantastische locatie in de bossen tussen Oisterwijk en Moergestel, nabij Tilburg. Wij bieden talloze mogelijkheden voor jouw feest. Zowel binnen als buiten of verwarmd in onze tent, voor kleine groepen vanaf 20 personen tot maximaal 500 personen.

Een greep uit de mogelijkheden:

Barbecue

Vis-, vlees- en vegetarische gerechten op zijn allerlekkerst bereidt op onze unieke Kentucky BBQ.

Je hoeft alleen nog maar te genieten.

Buffet

Het Boscafé beschikt over vele mogelijkheden voor zowel een koud als warm buffet. Vis, vlees, vegetarisch of een combinatie?

Borrel

Met uw gezelschap op ons privé terras genietend van een goed glas bier of wijn. Gecombineerd met een snack of unieke Kentucky BBQ. Mogelijkheden voor zowel binnen als buiten, direct aan de speeltuin.

Feest

Verjaardag, babyshower, (baby)borrel, afstudeerfeest of gewoon zomaar… Geen betere plek voor een feest dan bij Het Boscafé!

Walking dinner

Informeel genieten van een drankje terwijl wij langs komen met verschillende kleine gerechtjes. Ideaal voor grotere groepen. 

Kinderfeestje

Lekker relaxen op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in de grote speeltuin, klinkt goed he?

Zin in een feestje? We bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden met je. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FEEST OF PARTIJ IN DE BOSSEN VAN OISTERWIJK