Kerstborrel of nieuwjaarsborrel bij het boscafé

Welkom bij Het Boscafé in Oisterwijk!

Verwen uw team deze winter met onvergetelijke momenten in de betoverende ambiance van Het Boscafé. Gelegen in de Oisterwijkse bossen, bieden wij u de perfecte setting voor uw kerst- en nieuwjaarsborrels. Laat uw bedrijfsevenement stralen te midden van de schoonheid van de natuur, terwijl u geniet van warme gezelligheid in onze verwarmde, overdekte tent die wij met zijwanden op kamertemperatuur kunnen verwarmen. En natuurlijk van heerlijk eten met hapjes of een winterbarbecue.

Waarom kiezen voor Het Boscafé?

1. Betoverende Locatie: Ons café bevindt zich in een sprookjesachtige bosrijke omgeving, waardoor u en uw gasten kunnen genieten van een unieke en rustige sfeer, weg van de drukte van het dagelijkse leven.

2. Feestelijke Sfeer: Duik in de magie van het seizoen terwijl ons restaurant én overdekt terras is omgetoverd tot een winterwonderland. Twinkelende lichtjes, prachtige decoraties en knisperende haardvuren zorgen voor de perfecte kerstsfeer.

3. Gezellige Borrels: Vier de feestdagen met uw team onder het genot van feestelijke drankjes en heerlijke hapjes. Onze gastvrije bediening staat klaar om u te voorzien van alles wat u nodig heeft.

4. Winterbarbecue in Stijl: Verwen uw smaakpapillen met onze heerlijke winterbarbecue, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Geniet van gegrilde lekkernijen en hartverwarmende gerechten, geserveerd in onze verwarmde en overdekte tent.

5. Flexibele Arrangementen: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we flexibele arrangementen die kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Uw tevredenheid staat bij ons voorop en we denken daarom graag met u mee!

Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement te bespreken en uw datum te reserveren. Samen zorgen we voor een feestelijke viering die nog lang in herinnering zal blijven.

    Neem nu contact op om te reserveren